Gold Claudia

Kuningatar, keisarinna, jalkavaimo – viisikymmentä vaikuttajaa Nefertitistä Margaret Thatcheriin

Tuotteiden kokonaismyynti: 0

Ne naiset, jotka ovat hal…

6,00

Varastossa


Ships From: Suomi

Myyjä : Vaisaaren Kirja Ky Tuotetunnus (SKU): ecce94b7-5cab-4395-ac5b-cfa72d0b2480 Osasto:

Kuvaus

Ne naiset, jotka ovat hallinneet kuningattarina tai keisarinnoina tai toimineet presidentteinä tai pääministereinä, jäävät pieneksi vähemmistöksi kaikkien niiden ihmisten joukossa, jotka ovat saavuttaneet korkeimman poliittisen vallan. Tämä naisten eliitti, joka on päässyt poliitikkoina ja seremoniallisina johtajina huipulle – perimysjärjestyksen mukaan, demokraattisilla vaaleilla tai muulla tavalla – käsittää kuitenkin eräitä kaikkein vaikutusvaltaisimpia ja mieleenpainuvimpia maailmanhistorian hahmoja.
Tämä kiehtova, runsaasti kuvitettu teos esittelee 50 voimakasta, karismaattista naishallitsijaa 1500-luvulta näihin päiviin – aina Egyptin kuningatar Nefertitistä Eva Peróniin. Tarkkojen taustatietojen ja elävöittävien sitaattien siivittämänä kukin elämäkerta asettuu selkeästi oman aikansa kulttuuriin ja kontekstiin. Näin kirja tarjoaa kiehtovaa ja informatiivista vaihtoehtoista sosiaalihistoriaa viimeisten 3 500 vuoden ajalta.

Lisätiedot

Tekijä

Kustantaja

Hylly

Painos

Painovuosi

Sivumäärä

Sidosasu

Kieli

Kuntoluokka

Identifiointinumero

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuningatar, keisarinna, jalkavaimo – viisikymmentä vaikuttajaa Nefertitistä Margaret Thatcheriin”
No shipping rates are available for this product.