Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Liikunnallisen äidin käsikirja

kuva: Liikunnallisen äidin käsikirja Tekijä: Päivänsara Anneli
Tuoteryhmä: Urheilu ja liikunta
Sarja:
Kustantaja: Art House
Kieli: suomi
Painovuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 207
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Kuinka voi jatkaa liikuntaharrastusta raskauden aikana vauvan kannalta turvallisesti? Millainen on paras ruokavalio odottavalle äidille, joka urheilee? Kuinka palautua synnytyksestä ja liikkua yhdessä vauvan kanssa?

Liikunnallisen äidin käsikirja on opas odottavan äidin raskaudenaikaiseen ja synnytyksenjälkeiseen liikuntaan sekä ravitsemukseen. Kun äiti harrastaa liikuntaa raskauden aikana tai aloittaa sen uudelleen synnytyksen jälkeen, on välttämätöntä olla selvillä raskauden ja synnytyksen aiheuttamista muutoksista ja siitä, miten liikkua vahingoittamatta kehoaan. Liikunnasta ei kuitenkaan tarvitse luopua: siitä on etua sekä äidille että vauvalle, se helpottaa synnytystä ja auttaa palautumaan synnytyksen jälkeen.

Runsaasti valokuvitettu teos esittelee havainnollisesti myös tehokkaita harjoituksia, joita voi tehdä odotusaikana tai yhdessä lapsen kanssa tämän ensimmäisten elinvuosien aikana.

Anneli Päivänsara on personal trainer, joka on ohjannut pitkään ryhmäliikuntatunteja ja kouluttautunut myös kuntosaliohjaajaksi. Hän on myös cheerleadingin junior-joukkueiden SM-mitalisti ja kahden lapsen äiti. Päivänsara huomasi raskausaikanaan, että tietoa liikunnallisen äidin raskaudenaikaisesta ja synnytyksenjälkeisestä ravitsemuksesta ja liikunnasta oli hyvin vähän, ja on perehtynyt kirjan aiheeseen usean vuoden ajan.
Hinta: 18 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin