Ilkan Kirja

Tervetuloa Ilkan kirjaan!

Ilkan kirja on vuonna 2002 perustettu, lähinnä internetissä toimiva antikvariaatti. Pyrimme mahdollisimman monipuoliseen valikoimaan ja nopeaan palveluun.

Huom! Toimimme nykyään omissa tiloissa osoitteessa Takkusentie 20 85900 Reisjävi. Auki olevaa kivijalkaliikettä meillä ei enää ole. Nouto osoitteesta Takkusentie 20 on sovitusti mahdollista. Noutoa ja myyntiä koskevat tiedustelut numerosta 050-5125781.

Ostamme jatkuvasti kirjoja. Erityisen kiinnostuneita olemme sota-, erä-, lappi-, kansanperinne-, ja Karjala-aiheisista kirjastoista. Suuremmat erät noudamme kauempaakin. Ostamme myös vanhaa kalastukseen ja metsästykseen liittyvää pienesineistöä, esimerkiksi vanhoja uistimia, keloja, pyyntirautoja, kaaveita, ym. Kannattaa tarjota!

Löydät meidät nykyään myös Facebookista.

Katso myös näitä sivuja

www.wanhawoima.fi
www.reisjarvi.fi

Hyviä löytöjä Antikasta ja antoisia lukuelämyksiä toivottavat Päivi ja Ilkka Suomala.


Käyntiosoite:
Takkusentie 20, 85930 Reisjärvi

Postiosoite:
Lehtoniementie 120
85900 Reisjärvi
ilkankirja@antikka.net

Toimitustavat:
Yksityisasiakkaille ennakkomaksua vastaan. Lähetyskulut: Postikulu kotimaan tomituksissa kiinteä 5.50 euroa. 5.50 euron postikuluun voit tilata kirjoja niin paljon kuin haluat! Postitamme tilaukset kirjeenä, pikkupakettina tai postipakettina. Ulkomaille postin hinnaston mukaan.

”On kumma miten vähän saa aikaan jos lakkaa yrittämästä” Pauline 9v