Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Villainen

kuva: Villainen Tekijä: Laiho Sanna - Sahlberg Tuuli
Tuoteryhmä: Käsityöt ja askartelu
Sarja:
Kustantaja: WSOY
Kieli: suomi
Painovuosi: 2016
Painos: 1
Sivumäärä: 167
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Huovuta arjesta pehmoisempaa ja kirjo koristeellisempaa!

Villainen johdattaa lukijan villan äärelle hauskalla ja inspiroivalla tavalla. Kirjan ohjeilla valmistat ihania käyttöesineitä keittiöön, retkelle, jouluksi ja vauvalle.

Huovuttaminen on monipuolinen harrastus, ja sitä voi tehdä erilaisilla tekniikoilla: märkähuovuttamalla joko hankaamalla tai rullaamalla, pesukoneessa tai huovutusneulalla. Villakirjonta taas on pehmoisen stressitöntä ja myös aloittelevalle kirjojalle oiva vaihtoehto.

Kirjassa on noin 30 uutta ja erilaista kirjonta- ja huovutusohjetta runsaasti kuvitettuna. Luo vaikka kesäiseen keittiöön tunnelmaa uusilla tauluilla ja patalapuilla, ota sienimetsälle mukaan lämmin istuinalusta ja tuo villan ihana pehmoisuus vauvan huoneeseen huovalla - tai kekseliäällä mobilella!

Sanna Laiho (s. 1984) ja Tuuli Sahlberg (s. 1977) ovat varsinaissuomalaisia tekstiiliartesaaneja. Sannalle kirjonta on luovuuden väylä ja Tuulille huovutus on intohimo. Ystävysten ensimmäinen käsityökirja pohjautuu Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopistolla keväällä 2015 tehtyyn opinnäytetyöhön. Kirjan inspiroivat valokuvat ovat Tuuli Sahlbergin käsialaa.
Hinta: 12 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin