Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Anomalia

kuva: Anomalia Tekijä: Gustafsson Laura
Tuoteryhmä: Kaunokirjallisuus (kotimainen)
Sarja:
Kustantaja: Into
Kieli: suomi
Painovuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 242
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Anomalia on henkipattojen romaani. Kostonäytelmä, julistus, farssi ja fysiologinen draama, jossa miltei kukaan ei pelastu. Yksi lapsi kuolee, toinen saa syntyä. Aika ja paikka muuttuvat, mutta ihminen, eläin ja elämä pysyvät samana. Kirja on kylmäävä matka ihmiseläimen sieluun.

Anomaliassa kulkee kolme tarinalinjaa, joiden henkilöiden kohtalot punoutuvat yhteen. Susien kasvattityttäret Amala ja Kamala pelastetaan viidakosta. He joutuvat opettelemaan ihmissivilisaation tavoille. Tyttöjen kertomus perustuu löyhästi ja vääristellen Joseph Singhin päiväkirjamerkintöihin, jotka hän julkaisi teoksessaan Wolf-Children and Feral Men. Singhin raporttia susilapsista on yleisesti pidetty tökerönä huijauksena. Puolitoistavuotiaan englantilaisen Peter Connellyn surullinen tarina on koottu laajasta uutisaineistosta. Sitten on vielä fiktiivinen hahmo lentoemäntä ja hänen valintansa.

Laura Gustafssonin esikoisromaani Huorasatu oli vuoden 2011 Finlandia-palkinto- ja Helsingin Sanomien esikoiskirjailijapalkintoehdokas.
Hinta: 15 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin