Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Persoonallisuus psykoterapiassa - Mitä siitä tiedämme?

kuva: Persoonallisuus psykoterapiassa - Mitä siitä tiedämme? Tekijä: Singer Jefferson A.
Tuoteryhmä: Psykologia, kasvatus, elämäntaito
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2008
Painos: 1
Sivumäärä: 358
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Persoonallisuustutkimuksessa on 25 viime vuoden aikana tapahtunut huimaa edistystä, joka on merkittävällä tavalla auttanut ymmärtämään terapia-asiakkaiden emotionaalisia ja interpersoonallisia ongelmia. Tähän asti on kuitenkin puuttunut väline, jonka avulla käytännön työtä tekevä terapeutti voisi kytkeä työhönsä tärkeimmät persoonallisuusteoriat ja empiiriseen tietoon pohjautuvat arviointistrategiat.

Tässä teoksessa tieteellinen täsmällisyys yhdistyy kliiniseen myötätuntoon: siinä esitellään uudenlainen lähestymistapa moniulotteiseen arviointiin. Sen avulla kliinistä työtä tekevä terapeutti voi oppia tuntemaan asiakkaansa ja hoitaa häntä kokonaisena persoonana eikä pelkkinä oireina tai diagnoosina. Kirja sisältää seikkaperäistä teoriaa (mm. Dan McAdamsin kehittelemän persoonallisuustutkimuksen kolmitasoisen rungon) ja runsaasti konkreettisia esimerkkejä. Se tarjoaa käytännönläheisiä työvälineitä kaikkia suuntauksia edustaville psykoterapeuteille ja on kiinnostava myös persoonallisuus- ja sosiaalipsykologeille. Se on hyödyllistä luettavaa myös näiden alojen opintojen loppuvaiheessa ja terapia-alan kliinisessä koulutuksessa oleville.

Kirjoittaja, yhdysvaltalainen psykologian tohtori Jefferson A. Singer on psykologian professori Connecticut Collegissa, New Londonissa Connecticutissa ja pitää lisäksi yksityisvastaanottoa. Hän on aiemmin kirjoittanut kaksi kirjaa sekä lukuisia persoonallisuutta ja muistia käsitteleviä artikkeleita ja katsauksia kliinisestä psykologiasta. Hän on Yhdysvaltojen psykologiliiton (APA) jäsen ja Journal of Personality -julkaisun entinen toimitussihteeri. Vuonna 2005 hän sai APA:n teoreettisen ja filosofisen psykologian jaoksen myöntämän Theodore R. Sarbin -palkinnon ansioistaan psykologian teorioiden alalla. Kirjan on kääntänyt Riitta Bergroth, jolla on vankka kokemus alan teosten suomentajana.
Hinta: 32 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin