Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Lounais-Suomen retkeilyopas

kuva: Lounais-Suomen retkeilyopas Tekijä: Ahola Joel
Tuoteryhmä: Metsästys, kalastus ja eräkirjat
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2009
Painos: 1
Sivumäärä: 292
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Lounais-Suomen retkeilyopas esittelee Satakunnan ja Varsinais-Suomen parhaat patikkareitit sekä alueen rajojen tuntumassa sijaitsevat valtakunnallisesti merkittävät retkikohteet.

Kirja esittelee Lounais-Suomessa ja sen läheisyydessä sijaitsevat yhteensä kymmenen kansallis- ja luonnonpuistoa, ja lisäksi kymmeniä pitkiä retkeilyreittejä sekä luonnon helmaan johdattavia lyhyempiä polkuja tai päiväretkikohteita. Opas tarjoaa reittivaihtoehtoja patikointiin, pyöräilyyn, hiihtoon ja jopa resiinavaellukseen. Se antaa retkivinkkejä myös veneilijöille ja melojille sekä kertoo saaristokohteista, joihin pääsee yhteysaluksilla. Lisäksi kirja esittelee alueen lintuvesiä ja opastuskeskuksia sekä Lounais-Suomen kulttuurin ja historian erikoisuuksia, kuten Unescon maailmanperintökohteita. Opas johdattaa retkeilijän myös jo keskiajalla käytössä olleille kulkuväylille ja pyhiinvaellusreiteille.

Joel Ahola työskentelee vanhempana tutkijana Geodeettisella laitoksella ja sivutoimisesti retkeilytoimittajana. Hän on avustanut säännöllisesti Retki-lehteä vuodesta 2005. Ahola on henkilökohtaisesti käynyt kaikissa Lounais-Suomen retkeilyoppaan kohteissa.
Hinta: 22 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin