Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Lapsellani on oppimisvaikeuksia

kuva: Lapsellani on oppimisvaikeuksia Tekijä: Numminen Heli - Sokka Laura
Tuoteryhmä: Psykologia, kasvatus, elämäntaito
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2009
Painos: 1
Sivumäärä: 234
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Lasten oppimisvaikeudet huolestuttavat lukuisia suomalaisia perheitä. Vanhemmat joutuvat pohtimaan, onko vaikkapa keskittymiskyvyn puute lapsen persoonaan ja temperamenttiin liittyväasia vai onko lapsella jokin oppimisvaikeus, johon pitäisi hankkia tukea.

Opaskirja tarjoaa ajantasaista tietoa vanhemmille ja auttaa heitä viemään tarvittaessa lapsensa asiaa eteenpäin. Vanhemmat oppivat tunnistamaan ja ymmärtämään oppimiseen liittyviä ongelmia, kuten kielellisiä oppimisvaikeuksia, tarkkaavaisuushäiriöitä ja hahmotusvaikeuksia. Haasteena on kasvaa ns. erityiseen vanhemmuuteen ja tukea lasta oppimisvaikeuksien voittamisessa yhdessä muiden kasvattajien kanssa.

Kirjan teksti on selkeää ja luettavaa. Oppimisvaikeudet ovat osin periytyviä, joten lukemisen tulee olla helppoa myös oppimisvaikeuksista kärsivien lasten vanhemmille.

Heli Numminen on Neuropsykologipalvelu Ludus Oy:n johtava neuropsykologi. Laura Sokka työskentelee Ludus Oy:ssä lasten ja nuorten neuropsykologiseen tutkimukseen ja kuntoutukseen erikoistuneena psykologina.
Hinta: 8 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin