Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Kirkkojen ja katedraalien kieli - Mitä kirkkojen arkkitehtuurin ja taiteen yksityiskohdat kertovat

kuva: Kirkkojen ja katedraalien kieli - Mitä kirkkojen arkkitehtuurin ja taiteen yksityiskohdat kertovat Tekijä: Stemp Richard
Tuoteryhmä: Taide, design, matot ja ryijyt
Sarja:
Kustantaja: Nemo
Kieli: suomi
Painovuosi: 2011
Painos: 1
Sivumäärä: 224
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Miksi Canterburyn katedraalin lasimaalaukseen on kuvattuna Noaan kolme poikaa? Mitä tarkoittaa Chartresin katedraalin lattiaan tehty labyrintti? Miksi kauneuden keskellä irvistelee julmia petoja pyhää Antoniusta kuvaavassa maalauksessa? Onko valon ja varjon leikillä alttarin edessä syvempi merkitys? Miksi puhujakoroketta koristaa pelikaani?

Kun lukutaidoton keskiaikainen väestö osasi lukea kirkoissa esillä olevia merkityksiä ja tunnisti tuttuja tarinoita, nykyihminen saattaa kokea tilan vain kauniina arkkitehtonisena tilana. Richard Stempin kirja avaa meidän silmämme näiden hienojen kohteiden monille merkityksille.

Upea kuvakirja esittelee monia maailman kuuluisimpia rakennuksia läheltä ja kaukaa, Pariisin Notre Damea, Rooman Pietarinkirkkoa ja Lontoon St. Paulin katedraalia. Mukana ovat myös Helsingin Tuomiokirkko, Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli Paimiossa, Tallinnan Aleksanteri Nevskin katedraali ja Pietarin Kirkko veren päällä.

Kirkkojen ja katedraalien kieli on hieno lahjakirja kulttuurihistoriasta ja arkkitehtuurista kiinnostuneille lukijoille ja se syventää suurkaupunkeihin tutustuvan turistin kokemusta maailman hienoimmista nähtävyyksistä.
Hinta: 18 EUR

Myyjä:
Bargain Books, Vantaa
Puh: 050 362 6620, sähköposti: myynti@vantaanantikvariaatti.fi

« Takaisin