Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Atlas linguarum fennicarum 2 alfe - Itämerensuomalainen kielikartasto

kuva: Atlas linguarum fennicarum 2 alfe - Itämerensuomalainen kielikartasto Tekijä: Viitso Tiit-Rein - Tuomi Tuomo
Tuoteryhmä: Kielet, sanakirjat ja murteet
Sarja:
Kustantaja: SKS
Kieli: suomi, viro, saksa, venäjä
Painovuosi: 2007
Painos: 1
Sivumäärä: 540
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Itämerensuomalainen kielikartasto kuvaa itämerensuomalaisten kielten areaalisia suhteita ja vanhan itämerensuomalaisen kieliyhteyden jakautumista nykyisiksi tytärkieliksi. Teossarjan toisessa osassa käsitellään mm. seuraavien aihepiirien sanastoa: ihmisen anatomia ja fysiologia, henkiset toiminnot ja ominaisuudet, sukulaisuustermit, eläin- ja kasvikunta sekä värien nimitykset. Sanojen levikkejä esitellään yli 250 kartalla. Kartaston valmistamiseen on osallistunut tutkijoita Suomesta, Virosta ja Karjalan tasavallasta. Kartasto on nelikielinen, Kartasto on nelikielinen: kaikki tekstit ovat suomeksi, viroksi, saksaksi ja venäjäksi.

Läänemeresoome keelte atlas näitab läänemeresoome keelte areaalseid suhteid ja vana läänemeresoome keeleterviku jagunemist tänapäeva tütarkeelteks. Altase teises osas käsitletakse muu seas järgmiste ainevaldkondade sõnavara: inimese anatoomia ja füsioloogia, vaimsed tegevused ja omadused, sugulusterminid, loomastik ja taimestik ning värvinimetused. Sõnade levikut esitatakse enam kui 250 kaardil. Atlase tegemises on osalenud Soome, Eesti ja Karjala keeleteadlased. Atlas on neljakeelne.

In diesem Sprachatlas werden die arealen Beziehungen zwischen den ostseefinnischen Sprachen und die Auffächerung der alten ostseefinnischen Sprachgemeinschaft in die heutigen Tochtersprachen gezeigt. Der vorliegende zweite Band hat den Wortschatz aus den folgenden Begriffskreisen zum Thema: Anatomie und Physiologie des Menschen, geistige Funktionen und Eigenschaften, Verwandtschaftsterminologie, Fauna und Flora sowie Farbbezeichnungen. Die Verbreitung lexikalischer Elemente wird auf über 250 Karten dargestellt. Das Werk wurde von Wissenschaftlern in Finnland, Estland und in der Karelischen Republik erstellt und ist viersprachig.
Hinta: 18 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin