Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Maailmanvalloitusopas

kuva: Maailmanvalloitusopas Tekijä: Wylde Zakk - Hendrikx Eric
Tuoteryhmä: Musiikki ja nuotit
Sarja:
Kustantaja: Like
Kieli: suomi
Painovuosi: 2013
Painos: 1
Sivumäärä: 311
Sidonta: Sidottu kansipaperein
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Mielipuolinen matkaopas metallimaailman huipulle

Ristiretki kohti maailmanherruutta alkakoon! Maailmanvalloitusopas kertoo, miten päästä lavojen valtiaaksi. Ozzy Osbournen bändissä ja Black Label Societyssa soittanut Zakk Wylde jakaa ainutlaatuisia vinkkejä muun muassa siitä, missä piilevät musiikkibisneksen sudenkuopat, miten moshpitistä selviää hengissä ja miten keikkabussiin voi rakentaa ampumaradan. Hän kertoo häiriintyneitä tarinoita viskinhuuruisista ­tihutöistä ja itsensäpaljastelusta lavalla, tiputtelee anekdootteja takahuoneiden siekailemattomasta sikailusta, havainnollistaa opetuksiaan viikinkimytologiasta napatuin esimerkein ja paljastaa lavean tien lait.

Armoitettu koomikko ja pistämätön tarinankertoja saa lukijan nauramaan, itkemään, oksentamaan, ehkä jopa laskemaan alleen. Osta kirja, tai itke ja osta.

Yhdysvaltalainen Zakk Wylde (s. 1967) on voittanut lähes kaikki mahdolliset kitaristipalkinnot. Hän sävelsi ja levytti Ozzy Osbournen kanssa moninkertaista platinaa myyneitä levyjä ja perusti vuonna 1998 kulttibändi Black Label Societyn, joka on kerännyt maailmanlaajuisen, berserkkeinä tunnetun fanilegioonan. Toimittaja, valokuvaaja ja BLS-berserkki Eric Hendrikx on ollut mukana kirjoittamassa yli kymmentä kirjaa ja soittanut koko ikänsä.

Zakk Wyldesta sanottua:

Zakk Wylde on sukupolvensa hienoimpia täysverisiä metallikitaristeja. Häntä kovempaa kepittäjää ei hevillä löydä.
-Slash

Jos Zakk Wyldea ei olisi olemassa, hänet pitäisi keksiä ja koota eri ruumiinosista kuin Frankensteinin hirviö. Randy Rhoadsin kädet liitettäisiin Conan Barbaarin vartaloon ja Larry Davidin aivoihin.
-Rob Zombie

Zakkin soitto on kuin maailmanloppu sovitettuna kitaralle. Hän synnyttää kitarallaan tuhoisan äänivallin, mikä on todellisen kitarasankarin tuntomerkki
-Kerry King
Hinta: 35 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin