Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Rennosti tiukka esimies

kuva: Rennosti tiukka esimies Tekijä: Haapalainen Ilkka
Tuoteryhmä: Yritystoiminta ja kansantalous
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2007
Painos: 1
Sivumäärä: 184
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Johda tiukasti - juttele rennosti!

Rennosti tiukka esimies -kirja käsittelee yrityksissä usein vallitsevaa ongelmaa: Hyvät johtamisjärjestelmät tai korkeasti koulutetut esimiehet eivät saa yritystä menestymään. Syy ei ole itse järjestelmissä, esimiesten vastuuntunnossa tai heidän halussaan hoitaa asioita.

Työn kiireessä moni keskittyy vain arjesta suoriutumiseen, mitä tehdään ja milloin. Ei ehditä ajatella, miten asiat pitäisi esittää, jotta alaiset antaisivat työssään kaiken osaamisensa ja ahkeruutensa.

Esimiehen tulisi palaa, jotta alaiset syttyvät. Ihmiset ovat ihmisiä, ja tunne ratkaisee lähes aina, miten esimiehen johtamiseen suhtaudutaan. Kun johtajan olemus pysyy rentona ja ote tiukkana, arvostus nousee korkealle. Toisille se on synnynnäistä. Kaikki sen voivat oppia. Kirjan käytännönläheisistä esimerkeistä selviää, miten syttyminen ja hehku saadaan aikaan.

Kirjoittaja OTK Ilkka Haapalainen on toiminut koko pitkän työuransa ajan työsuhdeasioiden ja johtamisen parissa. Hän on toiminut neuvottelijana työnantajaliitossa, henkilöstöjohtajana suurissa monialayrityksissä sekä johtamisen konsulttina ja luennoitsijana.
Hinta: 48 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin