Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Taitolajina työ - Johtaminen ja sisäinen motivaatio

kuva: Taitolajina työ - Johtaminen ja sisäinen motivaatio Tekijä: Liukkonen Jarmo - Jaakkola Timo - Kataja Jukka
Tuoteryhmä: Yritystoiminta ja kansantalous
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2006
Painos: 1
Sivumäärä: 304
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Työ on merkittävä elämänalue, josta saamme parhaimmillaan "akkuihimme" myönteistä energiaa. Kun olemme innostuneita työstämme, se tuntuu mukaansatempaavalta ja tuottaa hyvinvointia. Innostuksen taustalla on motivaatio, joka syntyy työn ulkopuolelta tai sen sisältä.

Kirjan mukaan ulkoiset motiivit eivät modernissa työkulttuurissa kuitenkaan enää riitä. Tarvitaan sisäistä motivaatiota, yksilöllisen kokemuksen synnyttämää prosessia, joka syntyy työstä itsestään. Työ tuottaa hyvinvointia, jos tunnemme tekevämme toisille ihmisille tai yhteiskunnalle hyödyllistä ja merkittävää työtä, saamme palautetta työtehtävistämme ja voimme itse vaikuttaa työmme tavoitteisiin ja toteuttamiskeinoihin. On myös tärkeää, että koemme kuuluvamme työyhteisöön sen arvostettuina ja pidettyinä jäseninä.

Kirja on tarkoitettu ensisijaisesti yritysten ja julkishallinnollisten organisaatioiden johtajille, henkilöstöhallinnon ammattilaisille ja esimiehille. Se soveltuu myös hyvin oppikirjaksi ja käytännön työvälineeksi kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työelämän kehittämisestä sekä työntekijöiden hyvinvoinnista ja jaksamisesta.

Jarmo Liukkonen on Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisen tiedekunnan urheilupsykologian ja pedagogiikan dosentti ja tutkija, Timo Jaakkola on liikuntatieteiden tohtori ja psykologi ja Jukka Kataja psyykkiseen valmennukseen, johtamiskoulutukseen ja stressin hallintaan erikoistunut liikunnanohjaaja ja yrityskonsultti sekä suggestoterapeutti.
Hinta: 32 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin