Kirjojen haku

Tekijä
Teos

Hakuohjeita »

Tietoa kalakirjoista löydät täältä: www.suomenkalakirjasto.fi

Uutiskirje

Kyllä, haluan saada uutiskirjeen!

Sähköposti:

Kuntoluokitus

K5 - uusi
K4 - erinomainen
K3 - hyvä
K2 - tyydyttävä
K1 - kehno


Rakkaus - Äiti Teresan ajatuksia

kuva: Rakkaus - Äiti Teresan ajatuksia Tekijä: Äiti Teresa
Tuoteryhmä: Elämäkerrat ja muistelmat
Sarja:
Kustantaja: Edita
Kieli: suomi
Painovuosi: 2007
Painos: 1
Sivumäärä: 92
Sidonta: Sidottu, kuvakannet
Kunto: K5 (K5=uusi, K4=erinomainen, K3=hyvä, K2=tyydyttävä, K1=kehno)
Rakkaus alkaa kotona. Tärkeää ei ole tekojen määrä vaan tekojemme rakkauden määrä.

UBUNTU-sarjassa julkaistaan suomeksi 1900-luvun tunnetuimpien hyväntekijöiden ajatuksia ja mietelmiä. Tyylikkäät lahjakirjat ovat saavuttaneet maailmalla suuren suosion.

Sarjan ensimmäinen kirja Rakkaus esittelee Kalkutan slummien köyhien ja sairaiden auttajan, albanialaissyntyisen Äiti Teresan. Hän aloitti työnsä tyhjin käsin, mutta voimakas kutsumus auttaa hädänalaisia vei häntä eteenpäin. Äiti Teresan kuollessa 87-vuotiaana vuonna 1997 hänen melkein puoli vuosisataa johtamaansa sääntökuntaan kuului 4000 sisarta ja yli satatuhatta avustajaa. Järjestö hoiti vuosittain yli neljää miljoonaa sairasta.

Äiti Teresan tarkkanäköiset mietelmät rakkaudesta puhuttelevat lukijaa lempeästi ja haastavat katsomaan maailmaa uusin silmin. Kirja sisältää Äiti Teresan pienoiselämäkerran ja noin 50 huolella valittua mietelmää, jotka ovat jääneet elämään hänen jälkeensä.Alkusanat UBUNTU-sarjan kirjoihin on kirjoittanut arkkipiispa Desmond Tutu. UBUNTU viittaa afrikkalaisen filosofian keskeiseen ajatukseen ihmisyydestä. Ihmiset, joissa on ubuntua, ovat helposti lähestyttäviä ja ystävällisiä. He suhtautuvat toisiin hyväntahtoisesti, eikä muiden hyvyys ole heille uhka, koska heidän omanarvontuntonsa ja itsekunnioituksensa perustuu tietoon, että he kuuluvat suurempaan kokonaisuuteen.
Hinta: 15 EUR

Tuotetta ei ole tällä hetkellä saatavilla. Hae vastaavia tuotteita.

« Takaisin