Toimitusmaksut

Toimitamme kirjoja myös ulkomaille.
Näiden tilausten toimituskulut vaihtelevat toimitusmaittain.

Kuntoluokitus
K5 – uusi
K4 – erinomainen
K3 – hyvä
K2 – tyydyttävä
K1 – kehno

Tietoa kalakirjoista löydät täältä:
www.suomenkalakirjasto.fi

Antikka.net – Antikvariaatti: Laadukkaita Kirjoja Luotettavasti!

Viimeksi lisätyt

Kaunokirjallisuus

Sarjakuvat

Tervetuloa asiakkaaksi!

Antikka on laadukas ja luotettava nettikirjakauppa & antikvariaatti netissä. Tällä hetkellä myynnissä on yli 200 000 kirjaa ja tarjontamme lisääntyy jatkuvasti. Antikka.net:in omistavat antikvaariset kauppiaat itse.

Meille asiakkaan tyytyväisyys on tärkeintä. Toimitamme tuotteet nopeasti teille suoraan kotiin tai lähimpään Postin palvelupisteeseen.


Tilaaminen ja maksaminen on vaivatonta sekä turvallista. Maksupalveluntarjoajamme on Paytrail. Kaikki tilatut kirjat maksetaan yhdellä kertaa. Kaikkissa lähetyksissämme Suomeen on kiinteä toimituskulu 5,50€. Verkkopankin lisäksi voit maksaa myös kortilla (VISA, MasterCard). Maksun jälkeen kirjat toimitetaan postitse tilauksessa olevaan postitusosoitteeseen.

Yhteydenotot tarvittaessa sähköpostilla info@antikka.net
Vastaamme yhden työpäivän kuluessa.

Antikka.netissä asiointi on sujuvaa ja turvallista

Antikka.net on yli kymmenen vuotta toiminut antikvaaristen kirjakauppiaiden yhteinen internet-antikvariaatti.  Antikka.netin kauppiaat ovat vanhojen kirjojen ammattilaisia ja sitoutuneita hyvään asiakas-palveluun. Yhteystietomme löytyvät sivun yläreunassa olevan ”Tietoa Meistä” painikkeen kautta.

Antikka.netistä voi tilata rekisteröitymättäkin ja tilaaminen on turvallista: noudatamme Kuluttajansuojalain mukaista palautusoikeutta. Ilmoitus palautuksesta on tehtävä myyjälle 14 päivän kuluessa lähetyksen vastaanottamisesta ja palautus on tehtävä 14 päivän kuluessa ilmoituksesta. 

Mikäli haluat jatkossa tilata entistäkin vaivattomammin, kannattaa uhrata minuutti rekisteröitymiseen: omat tietosi pysyvät silloin järjestelmässä ja saat halutessasi säännöllisin väliajoin Antikka.netin tarjouskirjeen sähköpostiisi. Rekisteröityminen ei sido sinua mihinkään.

Näin löydät etsimäsi kirjan

Yläpalkissa on hakukenttä. Haku on vapaasanahaki, joka hakee kirjan nimellä tai tekijällä.

Hakukenttään riittää oikea merkkijono: Sinuhe egyptiläinen löytyy jo näillä: ”Sinuhe” tai ”Sinuhe e”.

Jos etsit vaikkapa oman paikkakuntasi historiaa, kannattaa laittaa hakuun vain tarvittava merkkijono. Esimerkiksi Helsingin historiaa etsiessäsi laita kohtaan Teos: ”Helsin” ja valitse lisäksi Tuoteryhmä: ”Paikallishistoria”. Hakutuloksissa näkyvät silloin kaikki kirjat joiden nimessä on esim. sana Helsinki, Helsingin, helsinkiläinen, Helsingfors jne.

Toimitamme kirjasto- ja kirjakauppatilaukset laskulla

Antikka.netin kautta tilaaminen on vaivatonta – voitte rekisteröidä kirjastollenne tai kirjakaupallenne omat tilaajatiedot.  Laskun toimitamme joko tilauksen mukana tai eri laskutusosoitteeseen.

Antikka.netin kauppiaat ostavat kirjoja

Antikka.netin antikvariaatit ostavat hyviä kirjoja. Olemme kiinnostuneita pienistä ja suurista kirjaeristä, esimerkiksi kuolinpesien kirjastoista ja muutossa ylimääräiseksi jääneistä kirjoista.

Mikäli haluat tarjota kirjojasi meille, voit ottaa yhteyttä suoraan kauppiaisiin tai lähettää viestin osoitteella info@antikka.net.

Antikan antikvariaatit: